Procurili neki detalji s Modrićeve svadbene fešte!

'Svadba je bila sjajna, ostali smo do jutra. I Luka se jako dobro držao.

13.6.2011.
8:43
VOYO logo

Neki su se skrivali iza sunčanih naočala, drugi su vrlo živahnim hodom napuštali Westin gdje je noć ranije najbolji hrvatski reprezentativac Luka Modrić imao svadbenu feštu. Već je otkucalo podne kada su se svatovi lagano počeli odjavljivati iz hotela.

"Vjenčanje? Pa što se tu ima pričati. Pitajte Luku", zagonetnim je dobacio Stipe Pletikosa, a ništa razgovorljivije, što je i logično, nije bilo ni osoblje hotela koje se posebice obvezalo na omertu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospodin Modrić je tražio da sve ostane među nama", rekli su djelatnici Westina u kojem su svojedobno Rolling Stones demolirali cijeli jedan kat.

"Istina za Stonese, ali oni su sve uništeno kasnije i platili. Vjenčanje je prošlo savršeno, sve je u redu, pa naši su gosti fini ljudi, nikada nemamo problema", objasnila je voditeljica smjene najpoznatijeg zagrebačkog hotela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među 250 uzvanika na svadbi se ipak našao netko tko je otkrio kakva je bila atmosfera na svadbenom slavlju. Modrićev bivši suigrač Silvio Marić, koji je na feštu, poput iskusnoga vuka, došao taksijem, ispričao je neke detalje.

"Svadba je bila sjajna, ostali smo do jutra. I Luka se jako dobro držao. A Halid Bešlić, Mladen Grdović i klapa Intrade napravili su veliku feštu", rekao je Mara te dodao da su na pozornici pjevali i mnogi nogometaši, svojevrsne 'karaoke', ali tu se i on zaustavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lijepo je što je bilo puno nogometaša, i ja sam sreo mnoge bivše suigrače s kojima već dugo nisam bio. Baš smo se lijepo napričali", zaključio je bivši nogometaš Dinama.

Uz Marića, Modrić je okupio doslovce cijeli Dream Team: Pletikosa – Ćorluka, Bilić, Čale – Vukojević, Marić, Modrić, Eduardo – Balaban, Šokota. Jedino je nedostajao Niko Kranjčar... Vikend je trebao provesti u Zagrebu, no čini se da je rješavao status u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106110315006 arti-201106090834006 arti-201106080061006 arti-201106070847006

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo