Procurili detalji velike svađe iz Chelseajeve svlačionice

'Došao sam u ovaj klub da bih osvajao naslove, a to nikad neću s tvojom taktikom', navodno je Cole rekao treneru prije utakmice što mu je ovaj strašno zamjerio.

22.2.2012.
14:22
VOYO logo

Nogometaši Chelseaja vratili su se u London loše raspoloženi. No nije to ništa novo. I prije poraza kod Napolija u momčadi je vladala loša atmosfera, a kako pišu engleski mediji, igrači i trener Villas-Boas posvađali su se uoči gostovanja u Italiji.

Naime, Bluesi koji su duže u momčadi protestirali su izravno u lice portugalskom treneru, a predvodio ih je navodno Ashley Cole. Sve je navodno uzavrelo u nedjelju navečer kada ih je Villas-Boas pozvao na razgovor da raščiste stvari. Osim Colea, učinili su to Lampard i Essien, a zauzvrat dobili klupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došao sam u ovaj klub da bih osvajao naslove, a to nikad neću s tvojom taktikom", navodno je Cole rekao treneru prije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Villas-Boas tada mu je zamjerio što je probleme sveo na osobnu razinu, no svlačionica je jednoglasna te su svi igrači stali na stranu onih koji su digli glas. Portugalcu su dani navodno već odbrojeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo