PROCURILE SNIMKE ORGIJA MLADE EVERTONOVE ZVIJEZDE: / Kazna će biti brutalna, a žestoko ga je izribala i engleska legenda

Image
Foto: Screenshot

Nedugo nakon što je vijest objavljena pojavile su se i snimke s koronapartija

27.4.2020.
11:02
Screenshot
VOYO logo

Talijanski nogometaš Moise Kean nije puno toga dobrog donio u Everton ove sezone, a svoju neučinkovitost na terenu nastavio je glupošću izvan terena.

Naime, 20-godišnji bivši igrač Juventusa koji je svojevremeno slovio kao zamjena za Marija Mandžukića napravio je kod sebe doma pravi koronaparti. Kean je pozvao striptizete i svoje prijatelje, a njihova zabava završila je na jednoj privatnoj Snapchat grupi te procurila i u engleske medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, odmah su se oglasili iz kluba u kojem su oštro osudili ovakvo ponašanje svog nogometaša. "Everton je užasnut ovim događajem u kojem je naš prvotimac ignorirao upute države i klupsku politiku vezano za koronavirus", stoji u priopćenju.

Čeka ga brutalna kazna

Nedugo nakon što je vijest objavljena pojavile su se i snimke s koronapartija, a Kean bi mogao dobiti brutalnu kaznu, negdje između 100 i 160 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Incident je komentirao i legendarni branič Arsenala Martin Keown. "Kada javne osobe ovako prekrše pravila izolacije i ne pridržavaju se propisanih mjera, šalju potpuno pogrešnu poruku javnosti. Moraju biti svjesni svog utjecaja na ljude, ovako i drugi mogu pomisliti da se pravila smiju kršiti", pojasnio je Keown.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo