Procurila vijest dana: 'Propjevao' Djedović?

Po pisanju Sportskih novosti, iz redova hrvatskih nogometnih sudaca procurila je informacija koja bi mogla izazvati paniku među svima koji su sudjelovali namještanju utakmica.

15.12.2011.
13:19
VOYO logo

"U srijedu je iz redova nogometnih sudaca i kontrolora procurilo da je pritvoreni Stjepan Djedović progovorio istražnim organima, da je, kako se to kolokvijalno kaže, 'propjevao', za razliku od Željka Širića, koji i dalje šuti", pišu Sportske.

Djedovićev odvjetnik Artur Fišbah ovako je prokomentirao ovu informaciju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja za to ne znam. Rano je, od subote do srijede prošla su samo četiri dana..."

USKOK je u svom službenom priopćenju kao prvookrivljenika označio Djedovića, koji je predsjednik Komisije nogometnih sudaca i dopredsjednik HNS-a, a kao drugookrivljenika Željka Širića, koji je član iste sudačke Komisije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je USKOK ovom dvojcu odredio jednomjesečni pritvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke, Širićev odvjetnik Krešimir Vilajtović uložio je žalbu na tu odluku, a isto planira učiniti i Djedovićev odvjetnik.

"Budući da je HNS pokrenuo disciplinski postupak, suspendirao ih te raspustio Komisiju za suce, otpala je mogućnost ponavljanja djela, što je jedan od razloga zašto im je određen pritvor. Drugi je mogućnost utjecaja na svjedoke", kaže Vilajtović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Hrvatski nogometni savez specijal-201102150360004-Skandali i strasti

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo