PROCURILA NOVA UZNEMIRUJUĆA SNIMKA HORORA U BILBAOU: / Pokušali su spasiti policajca, ali pomoći mu nije bilo

Image
Foto: Screenshot

Na internetu je osvanula snimka u kojoj se vidi kako liječnici iz vozila hitne pomoći pokušavaju oživiti nesretnog policajca

23.2.2018.
12:37
Screenshot
VOYO logo

Čitava Europa u petak čita o neredima u Bilbaou, do kojih je došlo uoči uzvratne utakmice šesnaestine finala Europske lige između Athletic Bilbaoa i Spartaka iz Moskve.

BASKIJSKI POLICAJAC PREMINUO USRED NEREDA U BILBAU: Navijači Spartaka uz vatromet se potukli s domaćim navijačima

O neredima izvjestili svi svjetski mediji

O velikim neredima u Baskiji izvjestili su svi svjetski mediji, a smrtno je uslijed kaosa stradao i jedan policajac, što je najtragičniji epilog nereda koji je zasjenio normalne ljudske norme, ljudskost je izgubila svaku smisao...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski mediji navode kako je Inocendio Alonso Garcia umro od posljedica srčanog udara u dobi od 51 godine. Na internetu je osvanula snimka u kojoj se vidi kako liječnici iz vozila hitne pomoći pokušavaju oživiti nesretnog policajca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madridski AS također piše o neredima. U petak su Španjolci izvjestili o trenutku u kojem je nesretni policajac, držajući liniju ispred navijača koji su policiju bili zasuli bakljama i ostalim predmetima kojima se može ozlijediti, samo pao na tlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijač Spartaka krvave glave

Kamera je snimila tu situaciju koja je odjeknula u Španjolskim medijima. Također, na snimci se vidi i jedan navijač Spartaka krvave glave ispred kola hitne pomoći koji je jedan od uhapšenih u sukobima. Inače, Španjolci pišu kako je ukupno nakon nereda u Bilbau uhićeno devet osoba, od čega pet Španjolaca, tri Rusa i jedan Poljak.

RUSKI HULIGAN UHIĆEN ZBOG POKUŠAJA UBOJSTVA: Na Euru 2016. od Engleza je napravio invalida! Prijeti mu 15 godina zatvora

Procjenjuje se da je u Baskiju stiglo oko 1500 navijača Spartaka, a lokalne vlasti su objavile kako je utakmica između Athletica i Spartaka bila najveća sigurnosna operacija u gradu posljednjih godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na osiguranju je radilo 600 policajaca, 100 općinskih policajaca, te 200 privatnih zaštitara. Ništa se nije prepuštalo slučaju, jer nogometni huligani Spartaka spadaju u red jednih od najgorih u Europi.

Dodajmo kako je Spartak pobijedio Athletic Bilbao 2-1, ali Španjolci ipak idu dalje jer su u Moskvi pobijedili 3-1. Hrvatski nogometaš Mario Pašalić je za goste iz Moskve igrao do 74. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo