PROCURILA NAJVEĆA TAJNA PROŠLOGA LJETA: / Čovjek koji je prodrmao svjetski nogomet odbio španjolskog velikana

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Ubojiti napadač PSG-a Edinson Cavani odbio je ponudu Atletico Madrida prošloga ljeta, prenosi katalonski sportski dnevni list Mundo Deportivo.

16.2.2017.
20:49
AFP, FRANCK FIFE
VOYO logo

Čekao je, dugo je čekao da konačno dobije svojih 5 minuta. I konačno je dočekao. Jedan od najboljih napadača današnjice tri godine bio je u sjeni Zlatana Ibrahimovića koji je žario i palio u dresu PSG-a.

KUHALO JE NA PARKU PRINČEVA: Dok su Di Maria i Cavani slavili tortama, trojica su držala Enriquea da ne udari novinara

Odlaskom Ibre u Manchester United, Cavani se probio u prvi plan. Ove sezone Cavani je postigao 32 pogotka u 31 susretu u kojima je igrao. Prošle sezone, Urugvajac je zabio 25 pogodaka i isto briljirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojne ponude

Odmah su se na njegovu klupsku adresu sjatile brojne ponude, a jedna je bila posebno zanimljiva. Ona iz Madrida. Naime, Cavani je potvrdio kako je dobio ponudu Atletica.

"Istina je da je bilo interesa Atletico Madrida. Htjeli su ne potpisati. Ipak, ja sam jedan od onih koji vjeruju da profesionalac treba odraditi svoj ugovor. To je ono što sam učinio i to je ono što i činim do ovog trenutka", rekao je Cavani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Godín ga nagovarao na dolazak

Katalonski Mundo Deportivo piše kako je trener Rojiblancosa htio nogometaša upravo njegovih napadačkih karakteristika. Isto tako, u tekstu dodaje kako ovo nije bio prvi interes Atletica. Ne tako davno Cavani je bio na pragu potpisa za Atletico u koji ga je htio dovesti Diego Godín.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je blizu, da, ali ponekad su neke stvari u nogometu neobjašnjive", objašnjava Cavani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo