PROCURILA DUGO ČUVANA TAJNA IZ MILANOVE SVLAČIONICE: / 'Dva dana kasnije mi je rekao - sljedeći put kad to napraviš razbit ću ti glavu'

Image
Foto: Profimedia

ŠVedski napada dobro poznat je po ovakvim istupima

8.10.2020.
11:37
Profimedia
VOYO logo

Argentinski nogometaš Maxi Lopez ispričao je jednu anegdotu vezanu uz razdoblje kada mu je Zlatana Ibrahimović bio suigrač u Milanu.

“Igrali smo protiv Parme na Tardiniju, poslao sam loptu u šesnaesterac za Ibrahimovića, ali se on nije ni pomjerio, samo ju je gledao kako odlazi. Iznenada, okrenuo se i počeo vikati na mene. Ne biste vjerovali što je sve izgovorio. Želio je da mu dodam loptu 'u noge'. Odgovorio sam mu da je dodavanje bilo dobro te da je trebao poslati loptu u mrežu. Vratili smo se u svlačionicu nakon utakmice, mislio sam da će mi nešto reći, ali se držao dalje od mene. Prošla su dva ili tri dana, trebali smo igrati Ligu prvaka u srijedu, a Zlatan mi je prišao i rekao: Sviđaš mi se, Argentinci imaju karakter i kažu ono u što vjeruju, ne kao Brazilci. Ali sljedeći put kad mi kažeš nešto slično, razbit ću ti glavu”, prisjetio se Lopez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On i Šveđanin dijelili su svlačionicu 2012., ali samo pola godine. Lopez nije ispunio očekivanja te je napustio klub nakon samo pola godine i vratio se u Cataniju. Ovaj Argentinac je, inače, dugo vremena bio u fokusu zbog burnog braka s Wandom Narom, koja ga je svojedobno prevarila s bliskim prijateljem Maurom Icardijem te je danas s njim u braku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo