Play ponuda

PROBLEMATIČNI HRVAT / Legenda popljuvala Mandžukića

shimmer fallback

Bivši dugogodišnji nogometaš Manchester Uniteda Paul Scholes kritizirao je ponašanje Marija Mandžukića u velikom madridskom derbiju protiv Reala u utorak navečer.

15.4.2015.
13:50
Play ponuda

Mandžukić je u spomenutom ogledu Lige prvaka bio jedan od glavnih protagonista budući su do izražaja dolazili njegovi žestoki dueli s Realovim braničima, Sergiom Ramosom, Raphaelom Varaneom i Danijem Carvajalom.

Svijet su tako obišle fotografije Mandžukićevog raskrvavljenog lica nakon udarca laktom od strane Ramosa, kao i sporni dueli sa Carvajalom, ali Scholes tvrdi da je hrvatski napadač preuveličavao kontakte sa suparnicima.

"Mario je pokušao uzrokovati probleme. Toliki je broj puta bio na travnjaku, preuveličavao je stvari. On bi trebao biti teški centarfor, ali bio je sve samo ne to", rekao je bivši veznjak Crvenih vragova za ITV.

//www.dailymotion.com/embed/video/x2moqtq

Scholes je dodao i kako je konačan rezultat utakmice 0:0 varljiv za Real Madrid uoči uzvrata na Santiago Bernabeuu.

https://vine.co/v/eu21PngvmYw/embed/simplehttps://platform.vine.co/static/scripts/embed.js

"Ovo bi mogao biti opasan rezultat po Real. Ako Atletico zabije gol na Bernabeuu, tada Real treba dva. Real je morao dobiti prvo poluvrijeme, a Atletico može zahvaliti svom vrataru što ih je zadržao u igri", dodao je Scholes.

Play ponuda
Play ponuda