PRIZOR KOJI JE ZAINTRIGIRAO NOGOMETNU EUROPU: / Guardiola otkrio o čemu je pričao sa Zidaneom. Vjerojatno ne bi pogodili

Image
Foto: Twitter

Vrlo rijetko se dogodi da dvojica trenera ostanu nakon utakmice još neko vrijeme na stadionu i razmjene koju riječ

9.8.2020.
17:49
Twitter
VOYO logo

Manchester City nadigrao je Real Madrid u utakmici osmine finala Lige prvaka i samim time momčad Pepa Guardiole osigurala je napredak u četvrtzavršnicu natjecanja. City je svladao Real s dva puta po 2:1 u dvomeču, a na Etihadu su im pobjedu donijeli Raheem Sterling i Gabriel Jesus, dok je poraz malo ublažio Karim Benzema.

Međutim, nakon utakmice dogodio se zanimljiv prizor koji je zaintrigirao cijelu nogometnu europu. Vrlo rijetko se dogodi da dvojica trenera ostanu nakon utakmice još neko vrijeme na stadionu i razmjene koju riječ, a ovaj put su to napravila dvojica istinskih velikana, Pep Guardiola i Zinedine Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O čemu su razgovarali

Odmah se počelo nagađati o čemu su sve mogli pričati, a na kraju je Guardiola ipak sve otkrio javnosti. "Čestitao sam mu na osvajanju La Lige. Uvijek sam govorio da je prvenstvo najteže osvojiti jer pokazuje da je momčad spremna 11 mjeseci", rekao je trener Cityja i nastavio...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarali smo o našim obiteljima i poželio sam mu sve najbolje. On je bio jedan od mojih idola kad sam igrao. Igrali smo jedan protiv drugog s reprezentacijama. Bio je jedan od najvećih i kao ljudsko biće može svima poslužiti kao primjer. Sviđa mi se to kako predstavlja našu profesiju", zaključio je Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo