PRIPADNICI TORCIDE UPALI NA KANTRIDU I OSTAVILI PORUKE ZA ARMADU: / Na njihovoj tribini ostavili im 'posebnu' čestitku

Image
Foto: Izagola.hr

Na Kantridi se dogodio navijački incident kakav se ne pamti

7.1.2019.
9:37
Izagola.hr
VOYO logo

Navijačka facebook stranica Iza gola objavila je u noći s nedjelje na ponedjeljak fotografije snimljene na stadionu na Kantridi. Iz snimljenih fotografija i potpisa proizlazi jednostavan zaključak: pripadnici Torcide ostavili su Armadi poruku i čestitku za pravoslavni Božić na legendarnom stadionu i zapadnoj tribini koja je desetljećima bila zaštitni znak riječke navijačke skupine.

Image
Foto: Izagola.hr
Image
Foto: Izagola.hr

Ostavili transparente

"Naravno da mjesto i tajming nisu slučajno odabrani i na tome otprilike završava priča o navijačkoj kreativnosti pripadnika Torcide. Sama poruka u sebi ne krije baš previše spisateljskog dara i smisla za podbadanje suparničke navijačke skupine. Tema je možda pogođena (povratak na Kantridu, odnos Armada - Mišković), ali način i rječnik su potpuno promašeni čak i za navijački svijet u kojem vulgarizmi nisu rijetkost.", piše Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stadion na Kantridi je u noćnim satima lako dostupan svima onima koji su u stanju preskočiti željezna vrata visoka otprilike dva metra. S obzirom da noću oko stadiona u pravilu nema nikoga, da stadion nema video nadzor koji radi 24 sata, a ni okolnih zgrada iz kojih bi netko mogao vidjeti "provalnike" jasno je da taj čin nije posebno zahtjevan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo