VIDEO: / Sjajnu akciju Barçe Fabregas završio 'bombom'

Nogometaši Barcelone u 11. su kolu Primere došli do desete pobjede. Na stadionu Balaidos u Vigu svladali su domaću Celtu s 3:0.

30.10.2013.
8:59
VOYO logo

Trener katalonskog kluba Gerardo Martino odlučio je nakon subotnje pobjede protiv Real Madrida odmoriti nekolicinu igrača. Gerarda Piquea uopće nije bilo u sastavu, dok su na klupi ostali Javier Mascherano, Xavi, Andres Iniesta i junak El clasica Neymar. Svi ti izostanci nisu na kraju nimalo naštetili Barceloni koja je lakoćom došla do nove pobjede.

U devetoj je minuti domaći branič Gustavo Cabral izgubio loptu, Pedro ju je odmah gurnuo prema Cescu Fabregasu koji se sjurio po lijevoj strani i pucao. Njegov je udarac vratar Celte Yoel Rodriguez obranio, ali na odbijenu je loptu natrčao Alexis Sanchez i smjestio je u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trećoj minuti drugog poluvremena lijepo su kombinirali Dani Alves, Alex Song i Lionel Messi. Na koncu je Fabregas opalio s 20-ak metara i pogodio gredu od koje se lopta odbila u vratara Yoela, a od njega u gol. Šest minuta kasnije Messi se sjurio kroz sredinu i gurnuo loptu do Fabregasa koji je s lijeve strane bez poteškoća zabio za konačnih 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona sada s odigranom utakmicom više ima četiri boda prednosti u odnosu na Atletico i devet u odnosu na Real Madrid.

U drugoj utakmici dana Espanyol i Malaga su u Barceloni odigrali neodlučeno 0:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Celta - Barcelona 0-3 (Sanchez 9, Yoel 48-ag, Fabregas 54) Espanyol - Malaga 0-0

Redoslijed: 1. Barcelona 31, 2. Atletico 27 (-1), 3. Real Madrid 22 (-1), 4. Villarreal 20 (-1), 5. Athletic 19 (-1), 6. Getafe 16 (-1), 7. Levante 16 (-1), 8. Espanyol 15…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo