DOSTA NESLAVNO / Prije tri godine je pobjegao iz Dinama u redove velikana, a pogledajte gdje je sada završio

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Trener Bešiktaša Valerian Ismael otpisao je 20-godišnjeg veznjaka na početku ove sezone

8.9.2022.
15:58
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Bosanskohercegovački nogometaš, Ajdin Hasić, koji je 2019. godine doslovce pobjegao iz Dinama u redove Bešiktaša, karijeru će nastaviti u redovima turskog drugoligaša Goztepea.

Hasić je slovio za jednog od najvećih talenata Dinamove škole, međutim, on je 2019. godine naprasno napustio klub i neobičnom scenariju. Iz Dinama su tvrdili da su mu 2019. godine ponudili produljenje ugovora, a ugovor su poslali poštom na kućnu adresu, kako njegov otac ne bi morao putovati iz BiH u Zagreb zbog dva potpisa. Poslali su novi ugovor i papir o raskidu ugovora kako bi se mogao odmah potpisati novi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hasićev otac je, kako su tvrdili, potpisao samo raskid ugovora i vratio novi ugovor na Maksimir, a mladi je nogometaš napustio klub i prešao u Bešiktaš. Dinamo je naknadno dobio nekoliko milijuna kuna odštete kroz sporazum s Bešiktašom, ali karijera mladog Hasića nije bila baš najblistavija.

Image
Image

Otpisan u klubu

Trener Bešiktaša Valerian Ismael otpisao je 20-godišnjeg veznjaka na početku ove sezone i Hasić je prvo malo igrao za B momčad da bi ga nakraju klub poslao na posudbu u drugu ligu. Goztepe je 12. klub druge lige i dobili su pravo na otkup njegova ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hasić je za prvu momčad Bešiktaša odigrao 13 utakmica i zabio dva gola, a prošle godine je doživio tešku ozljedu prednjih križnih ligamenata i dugo ga nije bilo na travnjacima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo