VIDEO: / Manchester City razočarao svoje navijače!

U Innsbrucku je engleski prvak, Manchester City, odigrao prijateljski ogled protiv Al Hilala iz Rijada, te je izgubio utakmicu 1:0.

13.7.2012.
21:29
VOYO logo

Jedini je strijelac, koji je presudio Mancinijevom sastavu, bio Alabed u 69. minuti. Iako je većina igrača Cityja još uvijek na odmoru, treba napomenuti kako je talijanski strateg koristio usluge kapetana Kompanyja, Yaye Tourea, Teveza i Kolo Tourea.

Ništa se bolje nije proveo niti još jedan Premierligaš. Istim je rezultatom Newcastle izgubio protiv Chemnitzera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Recimo da je Bayern s 4:0 svladao Ismaning, a nije na ovom ogledu debitirao hrvatski nogometaš Mario Mandžukić. No, jedan je od četiri pogotka za Bayern postigao Shaqiri, pompozno pojačanje ovog ljeta iz Basela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schalke je s 4:2 svladao Sonnenhof, Hannover je s 2:0 izgubio utakmicu od Preussen Munstera, dok je Hoffenheim s 3:0 bio bolji od Walldorfa. Hrvatski nogometaš Srđan Lakić ponovno je bio strijelac u pripremnom ogledu svog Wolfsburga. Postigao je povremeni reprezentativac jedan od dva pogotka njemačkog bundesligaša u petak.

Prije nekoliko dana je njegov pogodak bio ključan u pobjedi protiv danskog Odensea 2:1, a u petak je potvrdio pobjedu od 2:0 protiv nižerazrednog Weichea iz Flensburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi je pogodak, u 45. minuti, postigao Dost, a utakmica je riješena u 77. minuti kada je Lakić matirao suparničkog vratara za slavlje 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo