VIDEO: / Meksikanci doživjeli šok u zadnjim sekundama

Nogometna reprezentacija Meksika, budući suparnik Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, s minimalnih je 1:0 poražena od Portugala u Foxboroughu u Massachusettsu.

7.6.2014.
12:46
VOYO logo

Posljednji suparnik naše reprezentacije u skupini A Svjetskog prvenstva poražen je u samoj završnici utakmice, točnije u 93. minuti. Portugal je zaradio slobodni udarac na nekih 35 metara od gola Meksika s desne strane svog napada. Loptu je uzeo Joao Moutinho, uputio sjajan centaršut u kazneni prostor Meksika, gdje je prvi do lopte s glavom stigao Bruno Alves i sjajno pogodio za 1:0.

Utakmica je bila dinamična s puno, mora se naglasiti, nepreciznih šuteva prema golu. Meksiko je 16 puta puknuo prema vratima Portugala, no samo su tri lopte išle u okvir. Posjed lopte je također bio minimalno na strani meksičke reprezentacije, koja definitivno neće biti lak suparnik u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolumbija je sa 3:0 slavila protiv Jordana, no ne tako lako kako rezultat ukazuje. Naime, Kolumbija je dva pogotka postigla s bijele točke i to za 1:0 i 2:0. Drugi je gol postignut tek u 83. minuti, dok je jedini gol iz igre Kolumbija zabila u 89.

//www.dailymotion.com/embed/video/x1ytf62

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Japanci su u golijadi sa 4:3 bili bolji od Zambije, nakon što je afrička reprezentacija povela sa 2:0. Honda je postigao dva pogotka, a Kagawa i Okubo po jedan.

Grčka je sa 2:1 bila bolja od Bolivije, dok su Kostarika i Irska odigrali bez pobjednika 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo