VIDEO: / Francuska poslala zastrašujuću poruku svima u Brazilu

Francuska nogometna reprezentacija na najbolji je mogući način odradila posljednji test uoči početka Svjetsko prvenstva u Brazilu.

9.6.2014.
8:11
VOYO logo

"Trikolori" su na stadionu Pierre-Mauroy demolirali Jamajčane sa čak 8-0. Iako suparnik nije bio visoke kvalitete, Francuzi su svoje navijače razveselili u čak osam navrata vrlo lijepim i atraktivnim pogocima. A nikome nije lagano zabiti osam komada, pa ni Jamajki.

Povela je Francuska u 17. minuti nakon krasne kombinacije nekolicine igrača, a cijelu je akciju dovršio Yohan Cabaye. Blaise Matuidi je tri minute kasnije sjajno pogodio donji desni kut gostujućih vratiju s ruba lijeve strane kaznenog prostora. Sedam minuta prije poluvremena Karim Benzema je postigao vrlo lijepi pogodak u suprotni gornji kut s ruba lijeve strane šesnaesterca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon povratka s 15-minutnog predaha Francuzi nisu imali milosti prema svojim suparnicima, te su im utrpali još pet komada.

//www.youtube.com/embed/UVpBcdYKOg0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benzema je dobio sjajnu dugačku loptu po lijevoj strani francuskog napada, uputio je nisko ubacivanje u kazneni prostor, gdje je prvi do lopte došao Olivier Giroud i zabio za 4-0. Deset minuta kasnije, u 63. minuti, Benzema je još jednom postigao fantastičan pogodak s ruba lijeve strane kaznenog prostora, samo što je ovoga puta pogodio bliži gornji kut.

Tri minute kasnije Matuidi koristi poluvisoko ubacivanje Patricea Evre s lijeve strane francuskog napada i u padu lijevom nogom zabija za 6-0. Antoine Griezmann, koji je u igru ušao u 71. minuti, je do kraja postigao još dva pogotka gostima, od kojih je drugi bio posebno lijep. Moussa Sissoko ubacio je s lijeve strane prizemnu loptu na peterac, a Grizemann ju je petom, okrenut leđima, poslao iza vratara Barretta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj, daleko manje atraktivnijoj utakmici, Iran je s 2-0 bio bolji od Trinidad i Tobaga.

Francuska – Jamajka 8-0 (Cabaye 17, Matuidi 20, 66, Benzema 38, 63, Giroud 53, Griezmann 77, 89)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iran – Trinidad i Tobago 2-0 (Hajsafi 45, Ghoochannejhad 54)

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo