PRIJATELJSKA UTAKMICA? / Dinamovi nogometaši na pripremama se potukli s poljskim suparnikom. Dvaput!

Image

Nogometaši Dinama u četvrtak su ponovno izašli na teren kako bi odradili prijateljsku utakmicu protiv sastava Zaglebie Lubin.

26.1.2017.
17:13
VOYO logo

Naime, već u 23. minuti susreta, javlja nogometni portal Goal, došlo je do ozbiljnog naguravanja, ali i kraće tučnjave na sredini terena. Situaciju su zaoštrili Hodžić i Tosik, a uključili se i suigrači razmjenom udaraca. Dvojac koji je sve startao 'nagrađen' je crvenim kartonima i poslan u svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo pet minuta kasnije - nova neželjena situacija. Grubi prekršaj napravio je Moro koji se odmah našao u okruženju nekolicine poljskih nogometaša među kojima se agresijom istaknuo Lubomir Guldan, a sve je rezultiralo novim crvenim kartonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niti tu nije bio kraj. Očito još pod dojmom svega i vruć, Moro je napravio novi oštri prekršaj i za njega dobio drugi žuti, odnosno crveni karton...

Obje su momčadi u nastavak igre ušle s po jedanaestoricom na teren. Ubrzo je Madera zbog naguravanja Kneževića dobio drugu javnu opomenu pa je brojčana prednost ponovno prešla na Dinamovu stranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci za Dinamo bili su Dani Olmo (41.), Mario Šitum (49.) i Domagoj Pavičić (84.), dok je za poljski sastav precizan s bijele točke, nakon što je Gordon Schildenfeld igrao rukom u svom kaznenom prostoru, bio Starzynski (83.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo