Priča iz WC-a šokirala prijatelja Vlatka Markovića!

'Ne mogu komentirati nešto što se nije dogodilo', odgovorio je član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza Ante Vučemilović Šimunović na anonimne optužbe bivšeg dužnosnika Karlovca.

9.1.2012.
9:43
VOYO logo

Antu Vučemilovića Šimunovića, šefa izborne kampanje Vlatka Markovića iz 2010. godine, je prikriveni USKOK-ov pokajnik optužio da mu je kao članu Izvršnog odbora HNS-a davao novac za pošteno suđenje na utakmicama hrvatske nogometne lige i to u WC-u.

Jedan od najjačih predsjednikovih ljudi, tvrdi da ga se uplitanjem u nečasne radnje želi diskreditirati, te da nikad nije sudjelovao u nečemu što bi moglo utjecati na njegov imidž. Čini se i da su ga optužbe jako pogodile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznimno mi je neugodno, najviše zbog obitelji. Ako sam ja problem hrvatskog nogometa, onda hrvatski nogomet nema problema, mogu odmah odstupiti", dodao je Vučemilović koji je od glavnog tajnika HNS-a Zorislava Srebrića zatražio da se nogometna kuća očituje o optužbama.

"Meni je u interesu istina. Ja sam 20 godina u vrhu hrvatskog nogometa i uvijek sam pazio na svoj imidž i ponašanje", zaključio je Vučemilović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo