Prgavi Argentinac se ponizio i konačno poslao ispriku!

22.2.2012.
9:08
VOYO logo

Argentinski nogometaš Manchester Cityja Carlos Tevez (28) ispričao se svom klubu i njegovim navijačima na vlastitom ponašanju u posljednjih nekoliko mjeseci.

"Želim se iskreno i bezrezervno ispričati svima koje sam iznevjerio i svima koje sam svojim postupcima u posljednjih nekoliko mjeseci uvrijedio. Moja je želja koncentrirati se na igranje nogometa za Manchester City", stoji u Tevezovoj izjavi koju je klub objavio na službenoj web-stranici kluba. Sukob Teveza za Cityjem započeo je 27. rujna na utakmici Lige prvaka protiv minhenskog Bayerna na Allianz Areni kada je odbio poslušati menadžera Roberta Mancinija i otići na zagrijavanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga je kontroverzni nogometaš kažnjen financijski i suspenzijom, da bi potom bez dozvole kluba u studenom 'odletio' prema domovini. U odsustvu Teveza su klupski organi proglasili krivim za teško narušavanje disciplinskog kodeksa kluba i činilo se posve izvjesnim da će u siječanjskom prijelaznom roku promijeniti sredinu. Interes su pokazali Milan, Inter, PSG i Corinthians, ali City je odbio prodati Teveza ispod njegove vrijednosti koju su procijenili na 25 milijuna eura. Tako je Tevez ostao u Eastlandsu, a njegova žalba na klupsku kaznu 'tešku' 1.2 milijuna funti, odbijena je. Žalio se potom Argentinac na istu kaznu Premierligi, ali sada je istu žalbu povukao. "Carlos se ispričao svima upletenima u njegovo nedavno ponašanje. Također, vratio se u klub prošlog utorka nakon tromjesečnog odsustva bez dozvole, a povukao je svoju žalbu zbog velikog kršenja pravilnika ponašanja kluba koja se nadolezećih dana trebala naći na programu u Premierligi. Otad je započeo s programom treninga kako bi se vratio u optimalnu formu", stoji još u priopćenju Građana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo