VELIKI TRANSFER / Prešišat će Livakovića samo tako. Talijanski velikan krenuo u lov na vratara Vatrenih i Bjeličinu najveću zvijezdu

Image
Foto: Profimedia

Navodno se hrvatski vratar jako svidio treneru talijanskog diva

21.7.2022.
19:07
Profimedia
VOYO logo

Vratar Osijeka, hrvatske reprezentacije i ponajbolji golman Prve HNL, Ivica Ivušić, mogao bi napustiti klub u velikom transferu. Naime, kako piše La Repubblica, Ivica Ivušić je na meti talijanskog velikana Napolija.

Navodno se hrvatski vratar jako svidio treneru talijanskog diva, Lucianu Spallettiju, koji nagovara upravu kluba da započnu pregovore s Osijekom oko njegova transfera. Ivušić prema Transfermarktu vrijedi 4.5 milijuna eura, ali ima ugovor do 2025. godine i Osijek će ga sigurno dobro naplatiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Ivušić je privukao dosta pažnje u posljednjoj akciji hrvatske reprezentacije, kada je briljirao protiv Francuske skidajući zicere Karimu Benzemi i Kylianu Mbappeu.

Napoli trenutno ima krizu s vratarima jer otišao im je iskusni David Ospina i ostali su samo na Alexu Meretu, a Ivušić bi im svakako bio golemo pojačanje. Ivušić bi pređe li u Napoli i tamo uđe u prvu ekipu, vrlo lako mogao postati i prva opcija na vratima Hrvatske jer i već sada je blizu toga da svrgne Dominika Livakovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo