PREPOROĐENI VATRENI PROGOVORIO O SVOJOJ RENESANSI: / Svi su ga već prekrižili, ali vratio se - 'Ovdje mi je ugodno'

Image
Foto: Profimedia

Momčad sa Sardinije je u 15 kola upisala osam pobjeda

9.12.2019.
18:23
Profimedia
VOYO logo

Jedno od najugodnijih iznenađenja ove sezone u talijanskom nogometnom prvenstvu je Cagliari koji se trenutačno nalazi na četvrtom mjestu ispred velikana kao što su Roma, Napoli, Atalanta, Milan...

Momčad sa Sardinije je u 15 kola upisala osam pobjeda, pet neodlučenih ishoda i samo dva poraza. Zanimljivo, Cagliari je otvorio prvenstvo s dva domaća poraza (Brescia 0-1, Inter 1-2), a potom nanizao čak 13 kola bez poraza. Ovoga vikenda odigrali su 2-2 na gostovanju kod Sassuola nakon što su gubili s 0-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Jonathan Moscrop / Zuma Press / Profimedia
Image
Foto: Jonathan Moscrop / Zuma Press / Profimedia

October 27, 2019, Turin, United Kingdom: Marko Rog of Cagliari during the Serie A match at Stadio Grande Torino, Turin. Picture date: 27th October 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage, Image: 479498191, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

'Nismo prstali vjerovati'

"Nismo prestali vjerovati. Tijekom prvog poluvremena imali smo mnogo problema, ali nismo prestali vjerovati," kazao je hrvatski reprezentativac Marko Rog za talijanske medije i naglasio, "na poluvremenu smo u svlačionici rekli da ćemo dati sve od sebe i uspjeli smo".

Zanimljivo, Sassuolo je imao kazneni udarac za 3-1, ali je Rafael obranio udarac Domenicu Berardiju. "Bio sam miran. Rafael je sjajan vratar", kazao je hrvatski veznjak. Rog je u Cagliari stigao u srpnju ove godine na posudbu iz Napolija, a do sada je upisao 12 nastupa i postigao dva gola. Lani je bio na posudbi u Sevilli, ali nije se previše naigrao u Primeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Marko Rog of Cagliari during the Serie A match at Stadio Grande Torino, Turin. Picture date: 27th October 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images, Image: 479620598, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no, Credit line: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

Preporod na Sardiniji

Međutim, na Sardiniji je napokon sretan. "Zadovoljan sam igrama koje pokazujem. Osjećam se vrlo ugodno u ovoj grupi igrača i u ovom klubu", poručio je 24-godišnji hrvatski veznjak.

U sljedećem kolu Cagliari će ugostiti trećeplasirani Lazio koji im bježi četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo