PREPOROĐENI NAPADAČ HVALI BILIĆA: / 'Veliki je trener i čovjek, pravi nogometni znalac!'

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Karijera Andyja Carrolla oživjela je dolaskom Slavena Bilića u West Ham.

13.4.2016.
9:57
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Ove sezone Carroll je ponovno zbog raznih ozljeda propustio deset utakmica, ali je zabio sedam golova, uglavnom ulazeći u igru s klupe. Najbolju izvedbu dočekao je prošlog vikenda kad je u remiju protiv Arsenala (3:3), zabio sva tri pogotka. Bio je to njegov prvi hat-trick nakon šest godina. Tad je igrao za Newcastle.

'Želim ugrabiti mjesto u prvih 11'

"Bilo je i vrijeme! Čim lopta dolazi u šesnaesterac, postajem opasan", kazao je Carroll u razgovoru službenu starnicu West Hama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da sad želim ugrabiti mjesto u prvih 11. Želim biti glavni igrač u sredini napada, a ne stalno igrati samo posljednjih pola sata", dodao je napadač "čekićara".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Carroll, koji je u West Hamu od siječnja 2012. godine, silno je nahvalio Bilića, iako ga je hrvatski stručnjak u prvu postavu ove sezone uvrstio tek osam puta.

Image

'S Bilićem možete razgovarati o svemu'

"Veliki je trener i još bolji čovjek. Cijenim ga i poštujem njegove odluke, a na treningu i utakmicama borim se za svoje mjesto u momčadi", kazao je Carroll.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilić je sjajan tip, s njim možete govoriti o svemu, ne samo o nogometu. No, kako se približava utakmica, razgovaramo o taktici, tu je nenadmašan. Za svaku utakmicu se studiozno priprema, na svakoj utakmici imamo drugačiju taktiku i postave. Veliki je znalac", dodao je napadač West Hama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Postali smo momčad, nema klanova'

Carroll hvali Bilićev psihološki utjecaj na momčad.

"Puno toga je promijenio, postali smo prava momčad, osjeća se taj zajednički duh. Uživamo igrati zajedno, to je Bilićeva zasluga. Prije nismo ni pomišljali da bismo mogli okrenuti 0:2 protiv Arsenala, ali sada je drugačije. Momčadski duh je sjajan, svi igrači se drže zajedno, nema klanova u svlačionici. Na treningu i utakmicama smo prava ekipa"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo