PREPOROD UNITEDA BIT ĆE PODRŽAN I TRANSFERIMA: / Crveni vragovi za 25 milijuna dovode centarfora

Image
Foto: AFP

Preporod Uniteda krenuo je s novim trenerom, a on sada ima viziju i za novog napadača

23.12.2018.
14:13
AFP
VOYO logo

Manchester United je s 5:1 razbio Cardiff u Walesu u debiju novog trenera Ole Gunnara Solskjaera. Konačno su navijači Uniteda mogli uživati u nogometu kakav dolikuje klubu koji se zove Manchester.

Posljednjih godina su utakmice Uniteda uglavnom loše, neefikasne, spore, ali Norvežanin je u samo nekoliko dana uspio razbuditi igrače Uniteda i od njih napraviti pravu mašineriju. Solskjaer ima veliku želju dokazati se na Old Traffordu kao trener i dobro je počeo, ali svjestan je i on da ovoj ekipi treba i malo pojačanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Centarfor Bournemoutha

Navodno je već zakapario 26-godišnjeg napadača Joshuu Kinga, koji briljira ove sezone u Premiershipu u dresu Bournemoutha. Zanimljivo da je King bio u Soskjaerovoj momčadi od 2008. do 2010. godine, kada je Unitedov bivši igrač trenirao rezerve tog kluba.

United se neće rasipati u siječnju, ali 25 milijuna funti koliko Bournemouth cijeni svog napadača zaista nije previše i već do kraja siječnja bismo mogli gledati Kinga u dresu Crvenih vragova. Norveški reprezentativac je ove sezone upisao sedam golova i dvije asistencije u 15 premierligaških nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo