Preokret za pamćenje Manchester Uniteda

Manchester United je spektakularnim preokretom na Wembleyu protiv gradskih rivala, Manchester Cityja, osvojio prvi trofej u sezoni, popularni Community Shield.

7.8.2011.
20:41
VOYO logo

City je do poluvremena stvorio veliku prednost od 2:0. Prvi pogodak postigli su u 38. minuti nakon ubacivanja Davida Silve s desne strane. Najviši u kaznenom prostoru Crvenih vragova bio je Joleon Lescott.

U posljednjoj minuti prvog dijela na 2:0 je povisio reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko, ali ostaje dojam da je to vratar Uniteda, De Gea, morao obraniti. Naime, Džeko je pucao s 30 metara, a lopta je na iznenađenje svih pokraj Španjolca završila u mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku se United vrlo brzo uspio vratiti. Prvo su u 52. minuti smanjili preko Chrisa Smallinga, a samo šest minuta kasnije Nani je nakon prekrasne akcije pogodio za 2:2.

I kad su svi očekivali da će o pobjedniku odlučivati udarci s bijele točke, u trećoj minuti sudačke nadoknade, nakon greške obrane Cityja, Nani se sjurio prema golu Harta i lakoćom poentirao za veliko slavlje Crvenih vragova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedom nad gradskim rivalima, Manchester United je došao do svojeg 19. Community Shielda po čemu su apsolutni rekorderi.

Vezani članci:

arti-201108060061006 arti-201108040857006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo