Preokret preko noci: Rakitica vise ne zele u Barceloni?

17.12.2014.
6:35
VOYO logo

Razlog? U Barceloni je u posljednje vrijeme izgubio kontinuitet igara pod trenerom Luisom Enriqueom, a interes za njegovim dovodenjem pokazali su gradski rivali Manchester City i Manchester United koji su spremni ponuditi 20 milijuna funti (oko 25 milijuna eura).

Valja reci da su u Unitedu pokusali dovesti Rakitica i prije nego li je proslog ljeta potpisao za Barcelonu, a nizozemski trener Louis van Gaal navodno bi ga rado i dalje doveo buduci u Romi nisu voljni pustiti Kevina Strootmana, njegovu prvu zelju, na Old Trafford za ponudu od 20 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Manchester Cityju navodno menadzer Manuel Pellegrini trazi zamjenu za veterana Franka Lamparda ciji ugovor istjece pocetkom sljedece godine. Prva zelja cileanskog stratega bio je igrac Real Madrida Isco, ali kako ga Kraljevski klub nema namjeru pustiti okrenut ce se Rakiticu.

//www.dailymotion.com/embed/video/x2bojpj

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest o mogucem transferu Rakitica na Otok prenose i spanjolski mediji, pa tako As navodi da Rakitic u Barceloni nije ispunio sva ocekivanja koja su pred njega postavljena kad je dolazio iz Seville. Realnost je ta da je Rakitic ove sezone skupio 20 nastupa u Barceloninom dresu i da je upisao ukupno 4 gola i 3 asistencije u svim natjecanjima.

Transfermarkt.de mu vrijednost procjenjuje na 30 milijuna eura, a u proslom je,15. kolu Primere izabran u najlosiju jedanaesterku lige u odabiru spanjolskog Goal.coma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo