PREOKRET KOJEM SE GOTOVO NITKO NIJE NADAO: / Barcelona počela popuštati, Rakitiću se možda ipak ostvari san

Image
Foto: Profimedia

Kako je Rakitić već zagazio u 33. godinu života, vjerojatno će mu sljedeći klub koji odabere biti i posljednji

7.4.2020.
16:54
Profimedia
VOYO logo

Već je mjesecima poznato da će hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić napustiti Barcelonu ovoga ljeta, ali spekulacije gdje bi mogao nastaviti karijeru još uvijek ne prestaju. Rakitić je odavno rekao da ima samo još jednu želju koju si želi ostvariti u karijeri, a to je da ju okonča igrajući za Sevillu.

Kako je Rakitić već zagazio u 33. godinu života, vjerojatno će mu sljedeći klub koji odabere biti i posljednji, a on bi vjerojatno najviše želio još jednom zaigrati na Sanchez Pizjuanu u dresu andaluške momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Ivan Rakitic of FC Barcelona during the match Valencia CF v FC Barcelona, of LaLiga 2019/2019 season, date 21. Mestalla Stadium. Valencia, Spain, 25 Jan 2020., Image: 494849562, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, France and The Netherlands ***, Model Release: no, Credit line: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

Postoji šansa

E sada, mediji bliski Barceloni tvrde kako su za Rakitića već stigle ponude Atletico Madrida, PSG-a, Juventusa, Intera i Milana, a tu navodno i ona Sevillina, ali ne može se mjeriti s ponudama ostalih velikana.

Ipak postoji kvaka. Naime, Barcelona navodno želi Sevilline stopere Diega Carlosa ili Julesa Koundea. Sevilli je previše dati 20 milijuna eura za Rakitića, ali možda postoji šansa da Barcelona uključi Rakitića u razmjenu za nekog od stopera Seville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

kao igrači koji drže sudbinu Ivana Rakitića u Španjolskoj? Da, lako moguće jer Barcelona je bacila oko na Sevilline stopere koji bi bili dio posla u Rakitićevom transferu. Dakako, Barcelona bi morala Sevilli i nadoplatiti određenu svotu novca jer 27-godišnji Carlos vrijedi 40 milijuna eura, dok talentirani 21-godišnji branič Kounde vrijedi 25 milijuna eura, no to mu je inicijalna odšteta i Andalužani će sigurno tražiti više.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

single club/league/player publications/services.

Ivan Rakitic of FC Barcelona FC Barcelona v Levante UD, La Liga football match, Football, Camp Nou, Spain - 2 Feb 2020, Image: 496119025, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line: Bagu Blanco/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ostale opcije

Ipak, nisu otpale niti ostale opcije. Barcelona se najviše nada poslu s Interom koji bi uključivao razmjenu i nadoplatu za Lautara Martineza, a tu će im Rakitić također dobro doći jer ga Inter traži. A slična je stvar i PSG-om koji ga je htio dovesti i prošle godine, ali Vatreni je odlučio ostati i boriti se za mjesto u momčadi Barcelone. Kako PSG ima Neymara koji je prva meta Barcelone ovoga ljeta, Rakitić bi i tu mogao poslužiti kao sredstvo u razmjeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo kako bilo, nadat ćemo se Sevilli jer ipak je to Rakitićeva najveća želja...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo