PREOKRET GODINE NA MAKSIMIRU, NAVIJAČI MOGU POČETI SA SLAVLJEM: / Zašto je iznenada propao transfer Arijana Ademija?

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ademiju je ovo trebao biti transfer, odnosno, ugovor života

27.1.2020.
13:25
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Činilo se kako je sve gotovo i da ponajbolji nogometaš zagrebačkog Dinama, Arijan Ademi, odlazi u redove emirskog Al Nasra kod bivšeg trenera Modrih Krunoslava Jurčića, no na kraju preokret. Arijan Ademi ostaje u Dinamu vjerojatno na sreću svih navijača jer igra bez makedonskog razarača u Dinamu je nezamisliva.

Ademiju je ovo trebao biti transfer, odnosno, ugovor života, jer već je napunio 29 godina i trenutačno igra u najboljoj formi u karijeri, a pitanje je hoće li tako biti i za pola godine. Međutim, Ademi ostaje, a glavno je pitanje - zašto je transfer propao?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Zagreb: Dinamo na Maksimiru igra protiv Istre u 20. kolu HT Prve lige 09.02.2019., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 20. kolo, GNK Dinamo - NK Istra 1961. , Arijan Ademi, Bruno Petkovic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Preokret

Vjerovali ili ne, Ademi je odlučio ostati u Dinamu, odnosno odbio je prijeći u Emirate. Potvrdio je to i Nenad Bjelica. "Čuo sam se maloprije s Ademijem, koji mi je rekao da je njegova konačna odluka da ne ide u Emirate. U nedjelju poslijepodne prvi put sam čuo za tu informaciju da bi mogao otići i da je na stolu ponuda iz Emirata za Ademija. Rekao sam neka Ademi odluči, ako želi otići, neću mu raditi problem. On mi je kazao da će ozbiljno razmisliti i odlučiti. Međutim, evo, maloprije smo se čuli i rekao mi je da ostaje u Dinamu", rekao je Bjelica za SN.

"Ademi je rekao već više puta da je spreman do kraja karijere igrati u Dinamu, pričali smo i da će otići jedino u neku od liga Petice, ovom odlukom još je jednom pokazao da je spreman ovdje ostati do kraja", napomenuo je još Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je prije nekoliko tjedana dobio ponudu Betisa u visini od 2,5 milijuna eura, a to je odbijeno, no Al Nasrova je vjerojatno bila nešto veća i možda je uključivala nekakve bonuse, jer u suprotnom je ne bi niti prihvatili. Ali Ademi je očito odlučio kako mu je možda bolje ostati u klubu u kojem je heroj i, već možemo to slobodno reći, legenda. Mudar potez, na neki način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo