PREDSJEDNIK PLAKAO NA PAUZI / Nogomet je danas izgubio srce: Prekinut susret Benfice jer je protivnik ostao na šest igrača, svijet ne može vjerovati što se dogodilo

Image
Foto: Twitter

Samo 15 sekundi po ulasku u drugo poluvrijeme, Belenensesu se ozlijedio igrač

28.11.2021.
8:20
Twitter
VOYO logo

Susret 12. kola portugalskog nogometnog prvenstva između dva lisabonska kluba Belenensesa i Benfice pretvorio se u farsu te je prekinut u 49. minuti pri vodstvu Benfice od 7-0 jer je domaći sastav ostao sa samo šest igrača na terenu.

Zbog velikog broja igrača zaraženih koronavirusom Belenenses je na početku dvoboja imao samo devetoricu na terenu. među kojima je bio i rezervni golman Joao Monteiro (20) koji je navukao dres pa zaigrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik se rasplakao

Mnogo jača Benfica je to neumoljivo kaznila sa sedam pogodaka. Samo 15 sekundi po ulasku u drugo poluvrijeme, Belenensesu se ozlijedio igrač što ih je ostavilo na manje od sedmorice igrača i utakmica je prekinuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na poluvremenu se predsjednik Belenensesa Rui Pedro Soares rasplakao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sramota je ovo što se dogodilo. Tijekom poslijepodneva smo od lige zatražili odgodu utakmice, ali su nam odgovorili da moramo igrati ako imamo osam zdravih igrača. U 19 sati ostali smo bez još jednog igrača i u 19:13 smo nakon dobivenih rezultata PCR testova ponovno i od Benfice i od lige zatražili da se utakmica ne igra.

Rečeno nam je da moramo igrati ako imamo osam zdravih igrača. Jedina alternativa bila nam je da se ne pojavimo uopće na terenu, zbog čega bi nam oduzeli bodove. Nikad u životu ovo nisam vidio, a ovih devet igrača koji su izašli na teren su za mene heroji", rekao je Pedro Soares.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slika za povijest

Slika koja svakako odlazi u povijest je ona s početka utakmice gdje se nalazi tek devetorica igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svijet nogometa u šoku

Nakon utakmice oglasio se i Bernardo Silva, nogometaš Manchester Cityja:

"Što je ovo? Jesam li jedini koji ne razumije zašto ova utakmica nije odgođena", napisao je Silva na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Belenensesa objavili su zajedničku izjavu još prije početka utakmice:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nogomet ima srce samo ako ima natjecateljski karakter. Nogomet ima srce samo ako je stvarno sportski. Nogomet ima srce samo kada je primjer javnog zdravlja. Danas je nogomet izgubio srce."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo