PREKALJENI STRUČNJAK PREUZIMA KLUPU INTERA: / Čelnicima je prekipjelo, stiže trener koji zna kako pokoriti Seriju A

Image
Foto: AFP

Luciano Spalletti može polako početi pakirati svoje stvari

4.2.2019.
10:29
AFP
VOYO logo

Utakmica protiv Parme zadnja je šansa Luciana Spallettija da dokaže da za njega i dalje ima mjesta na klupi Interove nogometne momčadi. Susret koji se igra u subotu na stadionu Ennio Tardini, javljaju talijanski mediji, susret je nakon kojeg će biti odlučeno kakva je njegova sudbina.

Spalletti i prvi čovjek kluba Giuseppe Marotta sjeli su jedan nasuprot drugoga nakon što je Inter poražen u nedjeljnoj domaćoj utakmici protiv utopljenika Bologne i analizirali situaciju u momčadi. Tri uzastopna poraza i četiri vezane utakmice bez pobjede ono je što su Interovi nogometaši ponudili svojim navijačima, a ako se zna da su one igrane protiv sastava Sassuola, Torina, Lazija i Bologne, sasvim je jasno kako se Spalletti u ovom trenutku može osjećati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Conte zna kako osvajati trofeje

Ime nasljednika pritom je, navodno, već poznato. Marotta bi se trebao osloniti na starog poznanika s kojim je u Juventusu nizao dobre rezultate. On je Antonio Conte, trener koji je Juventusovu riznicu trofeja obogatio za njih pet, među kojima i tri za naslov najbolje momčadi talijanskg prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon uspješnog niza Conte je preuzeo talijansku nogometnu reprezentaciju, a od 2016. do prošle godine bio je menadžer londonskog Chelseaja koji je pod njim osvojio Premier ligu u sezoni 2016/17 i FA kup 2017/18.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo