Svijete, odahni! Ipak ništa od megatransfera

Predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi demantirao je nedavne medijske napise koje su pariški klub dovodile u vezu s potencijalnim dovođenjem Cristiana Ronalda.

1.11.2012.
12:11
VOYO logo

Gazzetta dello Sport lansirala je vijest da je PSG za kupnju ponajboljeg nogometaša svijeta spreman inkasirati do 100 milijuna eura, ali Al-Khelaifi navodi kako to nije istina.

"Cristiano Ronaldoje sjajan igrač, ali pod ugovorom je u Real Madridu. Nisam razgovarao s ljudima iz Reala", rekao je čelni čovjek PSG-a za Agence France-Press.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je ranije ove sezone nakratko javno pokazao nezadovoljstvo u Realu, a nagađalo se da to radi iz želje da iznudi poboljšane financijske uvjete ugovora. Ubrzo potom je Portugalac vratio osmijeh na lice.

Ipak, to što Ronaldo ima ugovor s Realom ne bi trebalo predstavljati preveliku prepreku čelnicima francuskog kluba. Odšteta od okruglih 100 milijuna eura njima je samo kap u moru bogatstva, dok je u toj priči Real imao spremnu opciju kupovine Falcaoa. Gazzetta dello Sport je preozbiljan medij da samo tako se razbacivali najavama...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo