'Vi ste obične seljačine koje interesira samo novac!'

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis potpuno je izgubio živce nakon brojnih novinarskih upita vezanih za mogući transfer urugvajskog nogometaša Edinsona Cavanija.

5.7.2012.
7:46
VOYO logo

Talijanski mediji gotovo svakodnevno sele 26-godišnjeg napadača Napolija na neku novu adresu, a ponajviše se spominju Manchester City i Juventus. U srijedu su, pak, De Laurentiisa upitali ide li Cavani u Milan i kolika će biti odšteta, a predsjednik Napolija na to je izgubio kompas.

"Vi ste obične seljačine koje interesira samo novac. Ako nastavite s takvim pitanjima, prebit ću vas, uzet ću si to za pravo. Ne možete samo govoriti o novcu u životu", bijesno je odgovorio De Laurentiis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelnik napolitanskog kluba potom je razgovor usmjerio prema svijetu filma gdje je stekao cijenjeno ime kao eminentni producent.

"Mi koji se bavimo filmom smo velika gospoda jer nikada od nas nećete čuti da razgovaramo o tome koliko zarađuju Brad Pitt i Angelina Jolie. Uostalom, vas ne interesira koliko tko zarađuje, nego koliko novca igrač dobiva. Takve stvari samo povećavaju troškove", zaključio je De Laurentiis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo