PREDSJEDNIK NO HAJDUKA: / 'Ne podnosimo ostavke, financijski smo stabilni, a situacija je bolja nego kad smo došli'

Image
Foto: PIXSELL

'Smatram da je klub napredovao u protekle dvije, tri godine'

22.8.2018.
12:24
PIXSELL
VOYO logo

Na izvanrednoj konferenciji koja je održana na Poljudu medijima se obratio predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Slaven Marasović. Nagađalo se da će članovi NO-a podnijeti ostavke (Udruga Naš Hajduk potvrdila je da su izbori 15. prosinca) no od toga ništa...

"Ne, jer bi to donijelo dodatnu nestabilnost u ovoj situaciji", prenosi Dalmatinski portal riječi Marasovića koji, među ostalime, kaže i ovo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavljaju nadzirati klub

"Nužno je planirati stil igre kluba, ali i planiranje prijelaznih rokova unaprijed. Poštovali smo samostalnost Uprave, te davali suglasnost na prijedloge sportskog dijela. Smatramo kako klub nije imao kontinuitet u upravljanju što je usporilo određene procese. Svoje odluke donosimo odluke većinom demokratskim klubom, donosili smo odluke koje su suprotne tezama da ulica vodi klub. Dajemo punu podršku predsjedniku Uprave te smatramo nužnim omogućiti mu vrijeme kako bi se mogao pozabaviti započetim procesima. Sukladno svojim ovlastima nastavit ćemo nadzirati klub do okončanja novih izbora."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema Marasovićevim riječima Nadzorni odbor nastavit će funkcionirati kao i do sada, a sam smatra da može djelovati i kvalitetnije premda je bilo, tvrdi, i dobrih stvari.

Preduvjeti za razvoj su tu

"Smatram da je klub napredovao u protekle dvije, tri godine. Kada smo došli situacija u klubu je bila značajno gora, pogotovo financijski. Napravili smo preduvjete za daljni razvoj kluba", veli Marasović uz dodatak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tražili smo da se ne ugrozi financijska stabilnost kluba. Stvorena je slika da Hajduk mora prodavati. Svaki klub prodaje igrače. Trenutno smo financijski stabilni, imamo dovoljno sredstava za daljnje funkcioniranje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo