Napad na hrvatsku legendu: 'On je loš primjer mladima!'

Predsjednik turskog prvoligaša Gençlerbirligija Ilhan Cavcav najavio je da će novčano kažnjavati svakog svog igrača koji ne bude brijao bradu.

16.11.2014.
17:07
VOYO logo

Cavcav je u razgovoru za tursku agenciju Dogan izjavio da će svaki igrač s bradom u njegovom klubu biti kažnjen s 25.000 turskih lira.

''Imam 80 godina i brijem se svaki dan. Čovječe, pa zar je turski nogomet škola za imame? Vi ste sportaši i trebate biti uzori mladima'', objasnio je osebujni Cavcav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A na pitanje tko su loši primjeri u turskom nogometu istaknuo je bivšeg izbornika hrvatske reprezentacije Slavena Bilića koji danas trenira Beşiktaş, zatim veznjaka istoga kluba Olcaya Şahana, golmana Fenerbahçea Volkana Demirela, te veznjaka Galatasaraya Selçuka İnana.

//www.youtube.com/embed/qHrJh-8vLnU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cavcav je istaknuo da je i od predsjednika Turskog nogometnog saveza Yildirama Demirörena tražio da uvede zabranu brada.

''Rekao mi je da ne može to napraviti jer mu to ne bi dopustila UEFA. Ma, muka mi je i od te UEFA-e. Da bar možemo negdje drugdje igrati nogomet'', zaključio je prvi čovjek kluba iz Ankare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo