PREDSJEDNIK BARCE NAPAO SAVEZ, MISLI DA POMAŽU REALU U BORBI ZA TITULU? / 'Dobro se vidi da VAR favorizira neke momčadi'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Real je pobijedio Athletic golom iz jedanaesterca, a to je bio peti penal koji je dosuđen za njih u zadnjih pet utakmica

6.7.2020.
10:05
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Barcelone su s uvjerljivih 4-1 (3-1) u nedjelju prošli potencijalno neugodno gostovanje kod Villarreala te ostali na četiri boda zaostatka za vodećim Realom uoči posljednja četiri kola španjolskog prvenstva.

Image
BARCELONA POKAZALA MOĆ NA GOSTOVANJU KOD VILLARREALA: /

Utrpali četiri komada i približili se na četiri boda Realu

Nakon te utakmice predsjednik Barcelone Josep Bartomeu prokomentirao je utrku za naslov prvaka i rekao kako Real Madrid ima veliku pomoć VAR-a u pohodu na naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Josep Maria Bartomeu

Kraljevski klub je u nedjelju u ranijem terminu pobijedio Athletic Bilbao s 1:0, a jedini gol postigao je Sergio Ramos iz jedanaesterca. To je bila čak peta najstroža kazna koja je dosuđena za Real u posljednjih pet utakmica.

'Uopće ne pomaže'

Također, Ramos je u završnici utakmice grubo startao na Athleticovog nogometaša u vlastitom kaznenom prostoru, ali VAR se tom prilikom nije oglasio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ove sezone VAR ne pruža ono što smo htjeli i očekivali jer se u puno situacija nije koristio jednako. Neke momčadi je favorizirao, a druge stavio u podređen položaj. VAR je uveden kako bi pomogao sucima, ali zadnjih tjedana se može dobro vidjeti što radi - on uopće ne pomaže", prenosi Diario Sport Bartomeuovu izjavu za koju se pretpostavlja da je napad na Savez zbog pomoći Real Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo