posudit će im napadača? / Predivna gesta: Klub koji je nedavno zadesila slična tragedija odlučio pomoći Cardiff Cityju

Image
Foto: AP Images

U teškim trenucima za Velšane, veliko srce pokazali su u klubu kojeg je nedavno zadesila slična tragedija

28.1.2019.
22:30
AP Images
VOYO logo

I dok tragična priča oko nestanka zrakoplova u kojem je bio novi napadač Cardiff Cityja Emiliano Sala još uvijek visi u zraku, pojavila se jedna lijepa vijest koja je najbolji dokaz tomu da se u svakom zlu pronađe neko dobro. 

Podsjetimo, Cardiff je Salu ove zime otkupio od Nantesa za 17 milijuna eura, čime je ovaj postao najskuplji igrač svlačionice velškog kluba, no zbog razvoja situacije mogli bi ostati bez pojačanja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas se pak pojavila informacija kako se Cardiff premišlja oko plaćanja 17 milijuna eura odštete. Engleski prvoligaš smatra kako treba raščistiti okolnosti nestanka, no zakonski je Sala postao njihov igrač i morali bi isplatiti ono što su dužni Nantesu. Prva rata iznosi šest milijuna eura, a Englezi čak razmišljaju i o tome da se na sudu izvuku od plaćanja te obaveze.

Iako je život Argentinca u prvom planu, na onom nogometnom planu najviše bi mogao izvisiti upravo Cardiff jer je isplatio velik novac za svoje pojačanje koje možda nikad neće stiću u njihovu svlačionicu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U teškim trenucima za Velšane, veliko srce pokazali su u klubu kojeg je nedavno zadesila slična tragedija. Naime, engleski prvak iz 2016. godine Leicester City odlučio je ponuditi Cardiffu svog napadača na posudbu. 

Radi se o 30-godišnjem Alžircu Islamu Slimaniju, koji je trenutno na posudbi u turskom Fenerbahčeu, no 'lisice' ga navodno planiraju povući i proslijediti u Cardiff pošto su Velšani potrošili većinski dio novca namijenjen za pojačanja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u listopadu prošle godine, karizmatični predsjednik Leicester Cityja, Tajlanđanin Vichai Srivadhanaprabha smrtno je stradao u helikopterskoj nesreći do koje je došlo u blizini King Power stadiona, stoga ne čudi kako imaju razumijevanja za situaciju u kojoj se našao Cardiff City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo