POKAZAO NEPOŠTOVANJE /

Pranjića nakon bizarne presice očekuje kazna, prekršio je osnovno pavilo

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Pranjićev potez je privukao puno pažnje

20.8.2024.
13:29
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Danijel Pranjić, sadašnji trener BiH prvoligaša GOŠK-a privukao je pažnju ponašanjem nakon utakmice protiv Sarajeva, koju je njegova ekipa izgubila 1:3.

Image
SHOW U SUSJEDSTVU /

Pranjić izgubio od Zekića pa održao bizarnu presicu: 'Naravno da postoji razlog'

Image
SHOW U SUSJEDSTVU /

Pranjić izgubio od Zekića pa održao bizarnu presicu: 'Naravno da postoji razlog'

GOŠK, koji je u utakmicu ušao kao veliki autsajder, se dobro držao do crvenog kartona u 28. minuti, a nakon toga je Sarajevo preuzelo kontrolu. Igrač GOŠK-a Enes Sipović dobio je direktan crveni karton tek nakon pregleda VAR snimke. Prvo mu je sudac pokazao žuti, no onda je stigao poziv iz VAR sobe pa je promijenio odluku. Pranjić se nakon utakmice nije pojavio pred kamerama kako bi dao izjavu, već je samo došao na press konferenciju na kojoj je dao izjavu, ustao i otišao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam komentara za utakmicu. Što god budete pitali, nemam komentara. Neću ništa komentirati što se tiče utakmice, jednostavno došao sam na press iz respekta, da se pojavim pred vama. Poštujem što ste tu, ali isto tako poštujte i vi što ja nemam komentara. Naravno da postoji razlog što je to tako, ali ne bih ulazio u to jer mislim da ste i vi sve isto vidjeli. Čestitam Sarajevu na pobjedi, a mi se okrećemo drugoj utakmici", rekao je Pranjić.

Utakmicu je Pranjić vodio u ležernom izdanju, s cargo hlačama, zanimljivom jaknom i šiltericom. Izgledao je kao da ide u izlazak, a time je prekršio pravilo o odijevanju Nogometnog saveza BiH koje jasno kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U pogledu odijevanja lica u tehničkom prostoru, obavezno se primjenjuju sljedeći standardi: Glavni trener u odijelu (sa kravatom ili ne), ili trenirci kluba."

GOŠK će zbog toga možda biti disciplinski kažnjen, a kaznu bi trebao dobiti i jer je Pranjić odmah nakon utakmice odbio dati izjavu za TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo