MAKSIMIRSKA TRŽNICA / Poznato je koji velikan želi Brunu Petkovića! Mogao bi imati brutalnu konkurenciju

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Petković je ovo proljeće i zimu igrao vrlo dobar nogomet. Postigao je 12 golova, pridodao još sedam asistencija, a u fokus svjetske nogometne javnosti ga je doveo zgoditak Brazilu u četvrtfinalu SP-a

12.1.2023.
14:05
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Mislav Oršić je prva lasta koja je odletjela s Maksimira ove zime. Flambojantno krilo kojem Modri mogu zahvaliti brojne uspjehe proteklih godina otišao je u Southampton za 6.5 milijuna eura uz potencijalne bonuse u budućnosti.

Ipak izgleda da nisu Sveci jedini europski klub kojem su za oko zapeli Dinamovi igrači te se već naveliko piše o pregovorima s Villarrealom koji želi Dominika Livakovića. Navodno bi ga maksimirski klub pustio za cifru od oko 10 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čekao bi ga Icardi

I treći Dinamov reprezentativac je po svemu sudeći blizu odlaska, a riječ je o Brunu Petkoviću. Prema pisanju dijela turskih medija on je velika želja trenutno vodeće ekipe turskog prvenstva – Galatasaraya.

Petković je ovo proljeće i zimu igrao vrlo dobar nogomet. Postigao je 12 golova, pridodao još sedam asistencija, a u fokus svjetske nogometne javnosti ga je doveo zgoditak Brazilu u četvrtfinalu SP-a. Njegova cijena na Transfermarktu je šest milijuna eura, a još uvijek nije poznato bi li ga i za koliko Dinamo prodao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Galatasaray već ima tri centarfora od kojih je najzvučnije ime Mauro Icardi, a sekundiraju mu veteran Bafetimbi Gomis i Haris Seferović. Drugim riječima, ako bi Petković prešao u Galatu imao bi žestoku konkurenciju.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo