VRTOGLAVA CIFRA / Poznato je kada će Klopp posljednji put voditi Liverpool: Za tu će utakmicu potrebno biti izdvojiti i do 25 tisuća funti

Image
Foto: Profimedia

Poznato je i kada će Klopp posljednji puta voditi Redse. To će se dogoditi 19. svibnja na Anfieldu kada će Redsi ugostiti Wolvese u posljednjem kolu Premier lige za sezonu 2023./2024., a za tu će utakmicu navijači morati izdvojiti vrtoglavi novčani iznos.

28.1.2024.
16:57
Profimedia
VOYO logo

Kao grom iz vedra neba stigla je u petak ujutro vijest da će Nijemac Jürgen Klopp na kraju sezone napustiti Liverpool. Ovaj 56-godišnji stručnjak na Anfield je stigao 8. listopada 2015. te je uspio nakon 30 godina čekanja klubu donijeti toliko željeni naslov prvaka u Premier ligi 2020. godine. Godinu dana ranije s Redsima je osvojio i Ligu prvaka. Vodio je klub u 464 utakmice te ostvario 288 pobjeda, 96 remija i 80 poraza.

Image
KLUB OBJAVIO /

Šokantna odluka s Anfielda! Jürgen Klopp potvrdio samovoljni odlazak s klupe Liverpoola

Image
KLUB OBJAVIO /

Šokantna odluka s Anfielda! Jürgen Klopp potvrdio samovoljni odlazak s klupe Liverpoola

Šokantnu objavu komentirao je na sljedeći način: "Shvatiš da više nismo mladi i da ne skačeš visoko kao nekada. Nisam o tome razmišljao namjerno, jednostavno se dogodilo. Ovaj klub, pogotovo s momčadi koju imamo, treba vrhunskog trenera na tom nivou. Kako ja ne mogu biti, morao sam to reći klubu i trenerima. Mislim da je to prava odluka", rekao je njemački stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznato je i kada će Klopp posljednji puta voditi Redse. To će se dogoditi 19. svibnja na Anfieldu kada će Redsi ugostiti Wolvese u posljednjem kolu Premier lige za sezonu 2023./2024., a za tu će utakmicu navijači morati izdvojiti vrtoglav novčani iznos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, prema pisanju Mirrora, cijene ulaznica na crnom tržištu dosežu i do 24,480 tisuća funti zajedno s porezima i naknadama za uslugu. Riječ je ipak o najboljim mjestima u ''kući'', ali neće dobro proći ni oni koji se odluče za najjeftiniju varijantu.

Naime, čak dvije tisuće funti potrebno je izdvojiti kako bi se na crnom tržištu domognuli najjeftinije moguće ulaznice za Kloppovu oproštajnu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko voli nek' izvoli...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo