TRENER ČEŠKOG PRVAKA UOČI SUDARA S REALOM: / 'Kad sam prvi put vidio Modrića, odmah sam tražio da ga dovedu, ali...'

Image
Foto: AFP

Uoči novog kola Lige prvaka slavni stručnjak ispričao je anegdotu vezanu za Hrvata.

23.10.2018.
9:15
AFP
VOYO logo

Bivši češki izbornik Pavel Vrba sjedit će na klupi Plzena u trenutku kada njegova momčad u utorak navečer istrči na Santiago Bernabeu gdje ih u sklopu Lige prvaka dočekuje Real Madrid. Uoči tog sraza progovorio kako je prije deset godina kada je bio trener slovačke Žiline htio dovesti hrvatskog reprezentativca i ključnog čovjeka Madrida Luku Modrića.

Oduševio ga

"Igrali smo prijateljsku utakmicu u Rijeci i tada mi je za oko zapeo jedan mladi igrač, koji je dobio posljednjih 20 minuta. Izgledao je poput dječačića, ali njegov talent odmah je došao do izražaja i ostao sam zapanjen. Njegovo ime je bilo Luka Modrić. Odmah sam rekao vodstvu kluba da ga dovedu, ali Dinamovi zahtjevi bili su previsoki za nas", prisjetio se Vrba ove anegdote za portal Footballclub.cz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tada je imao 20 ili 21 godinu i našem sam predsjedniku rekao da ga kupi. Malo potom došao mi je nasmijan i upitao jesam li normalan, da njega želi i Tottenham. Bio je izniman talent i kasnije se razvio u pravu nogometnu superzvijezdu", prisjetio se Vrba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo