POZNATI SVI POLUFINALISTI ENGLESKOG LIGA KUPA: / Klubovi iz vrha Premierlige pridružili se Aston Villi, čekaju nas spektakularni dvoboji

Image
Foto: Profimedia

Liverpool je ispao nakon što je zaigrao s najmlađom postavom u 127-godišnjoj klupskoj povijesti

18.12.2019.
23:33
Profimedia
VOYO logo

Nakon Aston Ville plasman u polufinale engleskog nogometnog Liga kupa izborila su oba manchesterska kluba City i United, te Leicester City.

City, koji je branitelj naslova, je na gostovanju pobijedio trećeligaša Oxford United sa 3-1, Manchester United je na Old Traffiordu bio bolji od četvrtoligaša Colchester United sa 3-0, dok je Leicester City porazio Everton boljim izvođenjem jedanaesteraca nakon što je susret završio 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove za "Građane" zabili su Joao Cancelo (22) i Raheem Sterling (50, 70), dok je za domaćine strijelac bio Matt Taylor (46).

Crveni vragovi proigrali u nastavku

United je tek u nastavku slomio Colchester United, a sva tri gola je zabio u razmaku od 10 minuta. Strijelci su bili Marcus Rashford (51), Ryan Jackson (56-ag) i Anthony Martial (61).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U najzanimljivijem susretu večeri Leicester je umalo uprskao vodstvo od 2-0 protiv Evertona, a na koncu je slavio nakon lutrije jedanaesteraca.

Okršaj u Liverpoolu

Gosti su poveli preko Jamesa Maddisona (26), a samo tri minute kasnije Jonathan Evans je povisio na 2-0. Everton je smanjio u 70. minuti golom Toma Daviesa, a ludilo na Goodison Parku izazvao je Leighton Baines izjednačivši u sudačkoj nadoknadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, prilikom izvođenja jedanaesteraca gosti su bili uspješniji i slavili su sa 4-2. Kod Evertona nisu zabili Tosun i Baines, a kod gostiju Maddison.

Villa razbila Liverpoolove klince

U utorak je Aston Villa pobijedila Liverpool sa 5-0, međutim europski prvak je nastupio s najmlađom postavom u 127-godišnjoj klupskoj povijesti jer je prva momčad otputovala u Katar na Svjetsko klupsko prvenstvo. Prosjek momčadi Liverpoola bio je 19 godina i 182 dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci za Aston Villu bili su Hourihane (14), Boyes (17-ag), Kodjia (37, 45) i Wesley (90+2).

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo