POZNATI NAPADAČ ŽELI BITI TRENER, NE SKRIVA SVOJE UZORE: / Zlatko Dalić ima poseban status kod njega

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Tijekom profesionalne karijere promijenio je čak 11 klubova i radio s puno trenera

22.4.2020.
15:24
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Ganski napadač Asamoah Gyan 34-godišnji je napadač koji je zadnje igrao za indijski North-East United, no prošle godine se teško se ozlijedio i očekuje ga dugačak oporavak pa je ta momčad s njim raskinula ugovor.

Nije poznato hoće li pokušati ponovno zaigrati ili će otići u mirovinu, a ne skriva da mu je u budućnosti želja baviti se trenerskim poslom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: STRINGER / AFP / Profimedia

Al-Ahli's Asamoah Gyan kicks the ball during the AFC Champions League group stage football match between UAE's Al-Ahli and Saudi Arabia's Al-Taawun on March 13, 2017, at the Al-Rashid Stadium in Dubai., Image: 325158334, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

"Pokušat ću doći do trenerske licence i vjerujem da mogu postati trenerom jer imam to u sebi. Znam kako trenirati, vjerujem da mogu postati dobar trener samo moram proći sve korake", rekao je Gyan koji je tijekom profesionalne karijere promijenio čak 11 klubova i radio s puno trenera.

Otkrio je kome se od njih posebno divi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kombinirat ću od svih ponešto. Stvarno mi se sviđa Cosmin Olariu koji me trenirao u Al Ain, rumunjski stručnjak koji nije toliko poznat u Europi. Puno sam naučio od Zlatka Dalića koji je odveo Hrvatsku u finale Svjetskog prvenstva 2018. godine", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo