I ON SE UKLJUČIO U UTRKU / Poznati hrvatski trener krenuo u lov na Vatrenog. Brekala želi desetak klubova, ali ova destinacija je vrlo zanimljiva

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Vatrenog trenutno potražuje više od deset klubova posebice zbog toga što ga se može dobiti za relativno nisku cijenu

2.8.2021.
20:27
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo gotovo će sigurno ovoga ljeta napustiti Wolfsburg. Igrač je navodno izrazio želju za odlaskom, interes je golem, a sve što klub trenutno čeka jest zadovoljavajuća ponuda.

Potvrdio je to i sportski direktor Wolfsburga, Marcel Schafer, a Vatrenog trenutno potražuje više od deset klubova posebice zbog toga što ga se može dobiti za relativno nisku cijenu. Brekalo vrijedi 12 milijuna eura, a klub navodno za njega traži oko 15 milijuna eura plus još neke bonuse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Želi ga i Jurić

Talijanski i njemački mediji tvrde kako su za njega zainteresirani Bayern, Atletico, Inter, Atalanta, Milan, Napoli, Arsenal, Lille, Real Sociedad, Leeds, Roma, Everton i Fiorentina, ali uvjeravaju kako se za nejga sada zainteresirao i još jedan klub.

Naime, Brekala navodno želi i poznati hrvatski trener, Ivan Jurić, koji je ove sezone preuzeo Torino i ima plan vratiti posrnulog diva barem u gornji dom Serie A. Jurić je veoma ambiciozan i već je uspio dovesti Marka Pjacu na posudbu, a bilo bi zaista zanimljivo vidjeti ovu dvojicu bivših dinamovaca u tandemu pod tim sjajnim hrvatskim trenerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo