POZNATI BRITANSKI PORTAL OBJAVIO SPECIJALNI IZVJEŠTAJ O HRVATSKOJ: / 'Nemaju novca i korumpirani su. Odakle im onda Luka Modrić?'

Image
Foto: Pixell

Hrvatska je ove godine pokazala da ima jednu od najjačih reprezetnacija na svijetu.

18.11.2018.
10:51
Pixell
VOYO logo

Uoči novog okršaja Engleske i Hrvatske britanski Daily Mail objavio je tekst pod naslovom: '

"Malena država od 4,2 milijuna ljudi u četvrtak je demonstrirala da njezin uspjeh na Svjetskom prvenstvu nije bio slučajan tako što je pobijedila Španjolsku 3-2. Međutim, kako uspijeva stvoriti takve igrače kao što su Luka Modrić, koji je trenutno i najbolji igrač svijeta, kada ima toliko skromnu nogometnu infrastrukturu?", pišu i nastavljaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

San o stadionu

"Na materijalnom nivou, finale protiv Francuske i nije nešto promijenilo osim što su dobili nekoliko novih sponzora, ali molbe izbornika Zlatka Dalića poslane prije polufinala SP-a za novim stadionom nisu naišle na plodno tlo. Zagrebački gradonačelnik govorio je o građevini koju je nazvao Plavi vulkan. Projekt tek treba napraviti i predsjednik HNS-a Davor Šuker tražio je kineske ulagače, ali ništa nije niti blizu realizacije. Hrvatska je Španjolsku ugostila u hrpi betona, stadionu Dinama – Maksimiru, gdje su gledatelji izloženi svim vremenskim prilikama", ističe Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slučaj Mamić

Podsjetili su i na slučaj Zdravka Mamića 'osuđenog za korupciju kolosalnih razmjera' te navode da bi on možda mogao imati odgovor gdje su državni novci namijenjeni obnovi Maksimira.

Osvrnuli su se i na stanje u domaćem nogometu i činjenicu da je Dinamo bio prvak u zadnjih 12 od 13 sezona dok su za kraj su prokomentirali posljednju utakmicu Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako su u rujnu izgubili 6-0 od Španjolske, vratili izvedbom koja ostavlja bez daha te su došli u priliku osvojiti svoju grupu i eliminirati Englesku iz natjecanja", završava se tekst.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo