POZADINA PRIČE O BOBANOVU OTKAZU: / Legendarni suigrač Vatrenog iz Milana otkriva - 'Izluđivali su Zvonu i pukao je'

Image
Foto: Profimedia

Costacurta je i dalje prijatelj s Bobanom i nije mu baš najbolje "sjelo" to što su se onako ponijeli prema Hrvatu

22.4.2020.
11:26
Profimedia
VOYO logo

Bivši suigrač Zvonimira Bobana iz dana kada je igrao za Milan i legendarni talijanski nogometaš, Alessandro Costacurta, dao je zanimljiv intervju za YouTube kanal Good Morning Volleyball u kojem je između ostalog komentirao i nedavni otkaz hrvatskom stručnjaku.

Costacurta je ikona Milana, cijelu karijeru je proveo na San Siru, osvojio je sve što se osvojiti moglo s crno-crvenima i danas se njegovo mišljenje itekako uvažava posebice kada je u pitanju njegov bivši klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Costacurta je i dalje prijatelj s Bobanom i nije mu baš najbolje "sjelo" to što su se onako ponijeli prema Hrvatu. Podsjetimo, Boban je nakon nepunih godinu dana otišao jer mu je izvršni predsjednik Ivan Gazidis radio iza leđa, to jest, htio je dovesti njemačkog stručnjaka Ralfa Rangnicka koji bi postao menadžer "engleskog" tipa i Bobana u toj priči više ne bi bilo.

Image
Foto: Profimedia

Zvonomir Boban AC Milan Chief Football Officer during the Serie A match at Stadio Mario Rigamonti, Brecsia. Picture date: 24th January 2020. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images, Image: 494702089, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no, Credit line: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

Moralo se dogoditi

Kada je za to doznao, Boban je odmah reagirao i sve ispričao medijima i nakon toga je smijenjen. Costacurta pak veli da je i očekivao da će ovako završiti i to prije nego što se sve na kraju tako ružno rasplelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bobanov iznenadni odlazak iz Milana? Očekivao sam to i puno prije. Bio sam siguran da će otići. U Milanu se zapravo ne zna tko što točno radi, a ja znam svog Bobana i znam da nije jedan od onih koji će to trpjeti. Možda je na kraju bio malo preosjetljiv, ali, u Milanu su ga izluđivali. Ovo s trenerom Ralfom Rangnickom nije prvi put da su mu se miješali u njegove kompetencije i ovlasti. Nakon što su mu to napravili, on je pukao i napravio što sam i očekivao", rekao je Costacurta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo