POVRATNIČKI INTERVJU STROJOVOĐE SAMMIRA: / Želi Lokomotivu odvesti u Europu, Dinama se ne boji, a karijeru bi trebao završiti u Hrvatskoj

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Sammir je na povratku u HNL odmah na leđa dobio "desetku", a s Lokomotivom je potpisao jednogodišnji ugovor

4.9.2019.
23:06
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac i legenda Dinama Jorge Sammir Cruz Campos (32) u utorak je službeno postao član Lokomotive. Lokosi su ga službeno predstavili već u srijedu, a svoj povratnički dao je RTL televiziji. Usput je dobio i nadimak - Strojovođa.

"Volim biti u Zagrebu. Volim ljude i vidim da oni mene vole. Pred kraj karijere sam se vratio ovdje i bit ću najbolji što mogu", rekao je Sammir u intervjuu za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sammir je u HNL-u igrao svoj najbolji nogomet u karijeri. U dresu Dinama zabio je pregršt sjajnih pogodaka i tako zaslužio poziv u hrvatsku reprezentaciju. Za Dinamo je ubilježio najviše europskih nastupa od svih igrača u povijesti kluba s Maksimira.

Image
Foto: Screenshot/Facebook
Image
Foto: Screenshot/Facebook

Nogometni boem

No poznat je i kao nogometni boem koji je dane provodio u nogometnom klubu, a noći u noćnim klubovima. S Lokomotivom ove sezone želi izboriti Europu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dat ću sve od sebe da izborimo Europu i nadam se da će biti lakše nego očekivano. Protiv Dinama ću biti motiviran, nadam se da ćemo ih pobijediti. ", rekao je Strojovođa za RTL.

Image
Foto: Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Image
Foto: Photo: Marko Prpic/PIXSELL

10.06.2018. , Zagreb - Na igralistu Hitrec Kacijan odigrana finalna utakmica projekta Utakmica Zivota protiv legendi, a finalisti se bore za jednogodisnji ugovor s GNK Dinamo i vrijednu novcanu nagradu.Sammir. Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Sammir je na povratku u HNL odmah na leđa dobio "desetku", a s Lokomotivom je potpisao jednogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SAMMIR STIGAO U LOKOMOTIVU I ODMAH BRILJIRAO: /

'Bio bih pojačanje i za Real Madrid da sam pravi'

"Iskreno, nisam gledao utakmice HNL-a dok me nije bilo, ali sam pratio rezultate. Drago mi je da je Dinamo opet u Ligi prvaka", priznao je Samir.

A želi li ovdje i završiti svoju karijeru?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam, sve se može dogoditi. Ako tako bude, bit će mi drago", zaključio je Samir koji će debitirati u sljedećem kolu protiv Gorice.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo