Povratak navijača na Maksimir: Više se neće rušiti negativni rekordi

Nogometaši zagrebačkog Dinama trebali bi u ogledu 4. kola skupine D Europske lige protiv Salzburga koji je na rasporedu u četvrtak na Maksimiru imati veliku podršku s tribina.

3.11.2014.
17:55
VOYO logo

Naime, Klub navijača BBB-a pozvao je sve navijače Dinama da se u četvrtak pojave na stadionu u Maksimiru i daju podršku Modrima. Tako bi protiv Salzburga za hrvatskog prvaka mogle navijati obje struje navijača, "Antimamićevci" i "Mamićevci", a hoće li tako uistinu i biti ostaje za vidjeti.

Dinamo je u rujnu 2012. godine zamalo srušio negativan rekord posjećenosti u Ligi prvaka budući je susret protiv Porta na stadionu pratilo tek 4683 gldatelja, ali protiv Salzburga bi scenarij ipak mogao biti drugačiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bez obzira na sve probleme, moramo kao prava dinamova vojska biti uz svoj klub sad kada je najteže. Ovo je naša prva domaća europska utakmica nakon dugo vremena, stadion godinama čak i na europskim utakmicama zjapi prazan, a iako je to pokazatelj što istok i zapad misle o trenutnom vodstvu kluba i putu kojim klub ide, mi smo izostajali ipak iz drugih, opravdanih razloga.

Sada je došlo vrijeme da svojim prisustvom damo do znanja svima da Sjever živi i da je uz svoj klub. Prazne sjedalice i slijeganje ramenima neće promijeniti ništa nabolje, ništa nam neće s neba pasti u krilo i za svoj klub moramo svi zajedno podmetnuti leđa onda kada treba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi neka što prije kupe ulaznicu za sjever, cijena je 50 kuna, a može ih se kupiti svaki dan od 10-19 sati na prodajnim mjestima ispod zapadne tribine. Okupljanje u parku Ružmarinka u 17.30!!", stoji u priopćenju BBB-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo