POVIJESNI DAN U LIGI PRVAKA: / Cijela država slavi pobjedu!

Image
Foto: Twitter

Ovaj utorak je bio povijesni dan u Ligi prvaka, a igralo se tek 1. pretkolo.

8.7.2015.
9:34
Twitter
VOYO logo

Nogometni liliputanci su krenuli u borbu za 2. pretkolo, a nogometnim svijetom se proširila vijest o Lincoln Redsima. Klub iz Gibraltara stigao je do povijesne pobjede, prve u europskim kupovima i prolaska u 2. pretkolo. Nakon 0:0 u prvoj utakmici protiv Santa Colome iz Andore, u uzvratu su slavili s 2:1 i ispisali povijest...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doduše, suparnik je bio po mjeri, Santa Coloma već 12 godina izlazi u Europu i uredno ispada na prvoj stepenici. Samo jednom su prošli u 2. pretkolo, žrtva je lani bio armenski Banants. Sad su se, na sreću cijelog Gibraltara, vratili starim navikama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavlje na 'stijeni' neće dugo trajati, jer u 2. pretkolu vjerojatno će i završiti njihova avantura. Igraju protiv vrlo ozbiljne momčadi, danskog prvaka Midtjylland i svaki gol koji zabiju u tom okršaju za njih će biti ravan pobjedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati 1. pretkola Lige prvaka:

The New Saints (Wal) - B36 Torshavn (FO) 4-1 (1. utakmica 2-1) Folgore (SM) - Pjunik Erevan (Arm) 1-2 (1. utakmica 1-2) Santa Coloma (And) - Lincoln Red Imps (Gib) 1-2 (1. utakmica 0-0) Levadia (Est) - Crusaders (S.Irs) 1-1 (1. utakmica 0-0)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo