POTVRDA IZ FRANKFURTA, REBIĆA JEDNOSTAVNO NE ŽELE PUSTITI: / 'Na stolu su bile ponude kakve u Eintrachtu dosad nisu viđene'

Image
Foto: AFP

Eintracht u ovom trenutku zauzima treće mjesto bundesligaške ljestvice

30.11.2018.
9:09
AFP
VOYO logo

Odlične igre u završnici prošle sezone i dojmljive predstave u dresu hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu lansirale su Antu Rebića u fokus klubova velike platežne moći spremnih osnažiti svoje redove njegovim dovođenjem. Sve što je u službenom obliku stiglo u Eintracht analizirao je i odbio jedan od njegovih čelnika Fredi Bobić nagovorivši pritom i Rebića na produljenje ugovora do ljeta 2022. godine.

"Željeli smo zadržati Antu i uspjeli smo ga zadržati. A na stolu su bile rekordne ponude za Eintracht", ustvrdio je Bobić u podcastu Phrasenmäher, a prenosi Transfermarkt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pet golova Rebića

Koliko je ta ponuda uistinu bila teška Bobić nije otkrio, no očito nadmašuje dosad najveći izlazni transfer Eintrachta, onaj u kojem je za 9,5 milijuna eura Kevin Trapp otišao u Paris Saint-Germain.

Eintracht u ovom trenutku zauzima treće mjesto ljestvice klubova koji se natječu u njemačkom prvenstvu, a zasluge za to itekako ima i Rebić. Uvodne tri utakmice propustio je zbog ozljede, jednu zbog odrađivanja kazne, a u ostalima dao svoj doprinos dobrim rezultatima. Kroz osam odigranih bundesligaških utakmica postigao je pet golova i namjestio još dva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo