STRAŠNA PRIČA / Potresna ispovijest legendarnog napadača. Rooney progovorio o svom velikom problemu: 'Mislio sam da ću umrijeti'

Image
Foto: Profimedia

Priznao je i kako je probleme imao i dok je bio nogometaš

10.2.2022.
22:19
Profimedia
VOYO logo

Bivši engleski nogometni reprezentativac, a danas trener drugoligaša Derbyja, Wayne Rooney, progovorio je u BBC-jevoj emisiji Breakfast's Sally Nugent, o svojoj velikoj borbi s alkoholizmom. Rooney je priznao kako je nedavno imao velikih problema s alkoholom te kako se u jednom trenutku bojao za vlastiti život.

"Sjeo bih u auto i vozio pijan, mogao sam nekoga ubiti, mogao sam ja poginuti. Bio sam u jako lošem stanju. Znao sam da trebam pomoć, ali da spasim sebe, morao sam spasiti i svoju obitelj", rekao je Rooney. No, priznao je i kako je probleme s alkoholom imao i dok je bio nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije deset, petnaest godina nisam mogao ući u svlačionicu i reći da imam problema s alkoholom, da imam problema s mentalnim zdravljem. Nisam to mogao učiniti", rekao je Rooney.

Image
Foto: Profimedia

Wayne Rooney

Veli da nije bio alkoholičar

Bez obzira na sve, Rooney kaže kako nije bio alkoholičar...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad nisam bio alkoholičar, već bih samo nekad puno pio. Na primjer, uzeo bih si dva slobodna dana i onda bih pio cijela ta dva dana. Nakon toga bih se sredio i otišao ponovo na teren trenirati. To nije bila najbolja verzija mene. Ali razgovarao sam s ljudima i pomoglo mi je to", izjavio je Rooney.

Rooney kaže kako su danas problemi s alkoholom iza njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo