POTRES U REDOVIMA KOVAČIĆEVOG CHELSEAJA: / Sprema se čistka nakon skandala. Devetorica igrača bačena na transfer-listu

Image
Foto: Profimedia

Prošlog vikenda Chelsea je doživio težak poraz od predzadnje momčadi lige, WBA i to na Stamford Bridgeu

6.4.2021.
17:57
Profimedia
VOYO logo

U vrlo kratkom roku nakon što je preuzeo vruću klupu Chelseja, Nijemac Thomas Tuchel, napravio je sjajan posao i vratio momčad na pobjedničke staze. Sve su bolji u domaćem prvenstvu u Ligi prvaka razbili su Atletico Madrid i plasirali se u daljnju fazu natjecanja, ali onda se naglo pojavio problem.

Prošlog vikenda Chelsea je doživio težak poraz od predzadnje momčadi lige, WBA i to na Stamford Bridgeu. Nakon toga tamošnji mediji počeli su pisati o velikoj svađi u svlačionici Chelseaja, odnosno o sukobu Antonija Rudigera i vratara Kepe, koji su se prilikom jednog duela baš jako zakačili i trener je onda morao braniča potjerati u svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guardian tvrdi da je Rudiger u svlačionici čekao razočaranog Kepu i ljutitog Tuchela i da im se ispričao zbog ponašanja, ali navodno njih dvojica nisu jedini koji su se ovih dana svađali. Sukob je nastao i između Azpiliquete i Reecea Jamesa i to nakon onog debakla s WBA.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Thomas Tuchel preuzeo je momčad Chelseaja i osvojio s njima Ligu prvaka. Kratka je to i fantastična priča koju smo ove godine gledali. Iako su Bluesi bili autsajderi u finalu protiv Manchester Cityja, Guardiola je tu ostao bez toliko željenog naslova prvaka Europe. Tuchel je Mateu Kovačiću dao veću ulogu u momčadi, istaknuo je nekoliko puta da obožava hrvatskog veznjaka, a to je i pokazivao, dajući mu sve više minuta na terenu.

Otpisani

Danas engleski mediji pišu kako je njemački trener odlučio napraviti veliku čistku i da uskoro kreće u veliku rekonstrukciju momčadi. Na transfer-listi je završilo čak devetero igrača Chelseaja. Tammy Abraham, Antonio Rudiger, Emerson Palmieiri i Fikayo Tomori su navodno na korak od izlaznih vrata, a Jorginho se želi vratiti u Italiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kepa već dugo nije u planovima Chelseaja, a na transfer-listu su očekivano upali i Ruben Loftus-Cheek, Michi Batshuayi i Ross Barkley, koji su ionako već na posudbama.

Chelsea na njima planira zaraditi oko 200 milijuna eura i njih bi uložio navodno u Erlinga Haalanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo