POTRES U HAJDUKU: / Nakon poraza od Dinama pala prva ostavka

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Brojni odlasci igrača u zimskom prijelaznom roku i slabi rezultati u proljetnom dijelu sezone izazvali su nezadovoljstvo oko Hajduka koje je dovelo i do prve ponuđene ostavke.

18.3.2016.
15:33
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Kako je izvijestio Hajduk na svojoj internetskoj stranici sportski direktor Goran Vučević stavio je mandat na raspolaganje klupskom predsjedniku Marinu Brbiću i Nadzornom odboru koji će o tome raspravljati na svojoj redovnoj sjednici u nedjelju.

'Svjestan odgovornosti'

"Svjestan odgovornosti koju nosi uloga sportskog direktora Hajduka odlučio sam staviti svoj mandat na raspolaganje", istaknuo je Vučević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Hajduk je tijekom zime prodao kapetana Gorana Milovića, veliku nadu Andriju Balića, ponajboljeg igrača jesenskog dijela prvenstva Miju Caktaša i napadača Antona Maglicu. Umjesto njih su dovedeni stranci upitne kvalitete, a rezultat su samo dvije pobjede u šest proljetnih ligaških utakmica, te očajna igra i poraz od Dinama (0-2) u prvom dvoboju polufinala Hrvatskog kupa.

I Brbić spreman otići

Zbog svega je toga mogućnost odlaska u razgovoru za Večernji list najavio i predsjednik Brbić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako će to riješiti problem, ja mogu odmah otići. Svjestan sam da situacija nije dobra, ali mogu dosta toga elaborirati. Znam, prodali smo Milovića, Caktaša i Balića, s Maglicom se razišli, ali to su bili poslovi s opravdanjem. Balićev transfer bio je visok, Maglica je želio ići, za Milovića smo dobili ponudu koja se ne odbija, a jedino o čemu bi se dalo raspravljati jest prodaja Caktaša. Ali znate da je imao klauzulu da može ići ako netko ponudi milijun eura. A što se tiče dolazaka, poznato je da u zimskom prijelaznom roku ima malo dobrih slobodnih igrača. Vjerujem da ćemo na ljeto, a to će dopuštati financijska situacija, moći ući u pravi prijelazni rok", rekao je Brbić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo